PRO

”Dansveckan 2024 ska bli en vitamininjektion”

Ola Nilsson är en av PRO:s tre sakkunniga och har särskilt fokus på hälsa, friskvård och konsumentpolitik.

Publicerad 24 oktober okt 2023
– Nästa stora event är en dansvecka 2024! PRO-danser finns ju redan med dansbandsdans och levande musik, men nu är tanken att veckan ska bli en vitamininjektion med alla möjliga former av dans, till exempel disco och linedance, berättar Ola Nilsson.

PRO:s tre sakkunniga och deras chef utgör stommen i det intressepolitiska arbete som PRO gör för att förbättra livsvillkoren för landets pensionärer. De sak­kunniga jobbar stenhårt för att du ska få en bättre ekonomi, en äldreomsorg med kvalitet, kunna mötas i friskvårdsaktiviteter och mycket, mycket mer. Här berättar Ola Nilsson om sitt arbete:

Mästerskapssäsongen har precis dragit igång. Det är regionfinaler i PROvetarna där Ola Nilsson är engagerad, golf- och bouletävlingarna pågår i skrivande stund för fullt och nyss ordnade PRO Torshälla och SPF Seniorerna tillsammans med orienteringsklubben Tor en orienteringstävling i Eskilstuna. Ola ”hängde” med sin kamera i skogen, tog bilder på de tävlande och pratade med många.
Hans två ansvarsområden konsumentpolitik och hälsa/friskvård är olika men jobbet går ut på ungefär samma sak: att stödja de ansvariga i distrikten samt de förtroendevalda.

+
-