Om tidningen

PROpensionären är Sveriges största pensionärstidning

Är du medlem i PRO får du PROpensionären i brevlådan, åtta nummer om året – ett nummer per medlemshushåll, för klimatets skull.  Tidningen skickas ut till adresser i Sverige, ej i utlandet.

Tidningen har en TS-upplaga på 231 000 exemplar (juli 2022-juli 2023)
Här på propensionaren.se har du också tillgång till PROpensionären i digital form, där du kan ta del av aktuella nyheter unikt skrivna för hemsidan och artiklar ur papperstidningen. Om du är PRO-medlem kan du även läsa det senaste numret av tidningen som e-tidning. Det är också möjligt att läsa tidigare nummer av tidningen digitalt i arkivet.
Du som är medlem i PRO kan även söka nya vänner, resesällskap eller efterlysa en gammal bekantskap genom PROkontakten.
Du kan också lösa våra korsord digitalt eller skriva ut dem och lösa dem på papper, och vara med och tävla om trippelskraplotter, samt delta i utlottningar av böcker. Kryssa & tävla här.

Beställ exemplar för medlemsvärvning, aktiviteter och mässor

Föreningar, samorganisationer och distrikt kan utan kostnad beställa upp till hundra tidningar till mässor, medlemsdagar, medlemsvärvning och aktiviteter etc. Vill ni har fler får ni prata med redaktionen om vem som ska ta kostnaden.

Beställningsformuläret finns här

Det går även att beställa distriktsbilagor för de distrikt som producerar sådana bilagor.

Distriktsbilagor

Här finns information om hur du beställer, läser eller själv producerar distriktsbilagor

Annonsering

Här finns information om tidningens utgivningsplan och kontaktinformation till våra annonssäljare. Kontakta annonssäljarna

Kontakta redaktionen

Här finns kontaktuppgifter till redaktionen.

Taltidning

Om du har behov av att läsa PROpensionären som taltidning, kontakta PRO:s medlemsservice: info@pro.se, eller tel: 08-701 67 00.

 

+
-