Nyhet

Mycket att se fram emot i PROpensionären 2023

Nu tar vi på redaktionen ledigt över jul och nyår, men kolla gärna in hemsidan under helgerna då vi bland annat bjuder på utlottningar och årets mest lästa artiklar.

Publicerad 21 december dec 2022
Åke Persson, chefredaktör. Foto: Anneli Nygårds

2022 har varit ett händelserikt år. Knappt hade pandemin börjat klinga av innan nästa utmaning stod för dörren, Rysslands invasion av Ukraina, och i skrivande stund är det oklart om coronasmittan återigen kommer att ta fart på allvar. Hösten har i sin tur präglats av inflation och dyrtider.

Men 2022 har förstås även bjudit på roliga upplevelser.  Vi som gör PROpensionären gläds till exempel åt att vi i våras kunde sjösätta vår nya hemsida, propensionaren.se, med massor av spännande läsning. Om du inte redan gjort det är du varmt välkommen att kolla in den närmare. Delta gärna i vår utlottning av biobiljetter genom att tycka till om innehållet på hemsidan. Berätta om vad just du tycker är bäst med hemsidan, eller kom med förslag på vad som kan bli bättre eller tipsa om det är något du saknar, se här: Tyck till om propensionaren.se – vinn biobiljetter!

+
-