Nyhet

Rutinerad trio leder talkshowen Studio 65

Välkända tv-programledaren Kattis Ahlström och tv-reportern Anders Palmgren får sällskap i studion av äldreforskaren Ingmar Skoog i UR:s nya talkshow som vill synliggöra äldre och äldres frågor.

Publicerad 16 januari jan 2023
Anders Palmgren och Kattis Ahlström UR:s nya diskussionsprogram Studio 65 och Ingmar Skoog är expert och bisittare. Foto: Haben Solomon/UR.

Tanken med Utbildningsradions, UR:s, talkshow är att gripande livshistorier ska varvas med råd, forskning och inspiration för ett bra liv efter 65 år. Bland gästerna som bjudits in återfinns, förutom äldreexperter,  kända personer som Leif GW Persson, DJ Gloria, Amelia Adamo, Krister Henriksson, Carl Jan Granqvist, Åsa Kalmér, Lasse Åberg och Py Bäckman.

– Det kommer att bli jättespännande. Vi får höra nya sidor av kända personer och diskutera ämnen de inte brukar prata om. En sak som slår mig med dessa program är hur intressant det är att höra människor som har erfarenhet av ett helt liv. Det leder till väldigt intressanta diskussioner och ibland satt man bara där och lyssnade och njöt, säger Ingmar Skoog i ett pressmeddelande.

+
-