Ordförande

Aktiviteter föder fler medlemmar

Jag var med om den snabbaste värvningen hittills: jag satt i soffan hos en kompis i Örnsköldsvik och småpratade. Hans mobil ringde, hörde när han svarade att det handlade om idrott. Det var ett kort samtal, i slutet sa min kompis: ”Du borde gå med i PRO idrott!” Och hans bekanta svarade: ”Javisst!”
Så enkelt när vi väl frågar – och det gör vi inte alltid! Tänk om ni alla kunde värva en vän, ta med på våra PRO-träffar och introducera till oss! Då vore vi dubbelt så många i ett nafs!

Själv har jag, som en del av er kanske sett på sociala medier (se även sid 83), fått ett hedersmedlemsskap i PRO Jungfrukustens MC bikers. Vi startade med fem medlemmar, senast var vi arton.
Aktiviteter föder fler medlemmar. Fråga gärna era vänner vad de önskar göra och starta aktiviteter med dem. Kul att träffas, kul att lära nytt och vi blir fler som kan dela på arbetet inom PRO!
En annan aktivitet jag vill berätta om är Göteborgs Frihamnsdagarna. En stor aktivitet där PRO deltar både i tält och på scen och debatterar. Det är bra att vi syns och ännu bättre när alla får lyssna till vad vi tycker. Debatten handlade om boende i framtiden och även om hållbarhet, vilket vi alla vet är så oerhört viktigt.

+
-